Nyní nakupujete na: DolomiteStore.cz
Úvodní stránka Company Vše o nákupu Ochrana osobních údajů

Na DolomiteStore.cz nám můžete důvěřovat

DolomiteStore.cz chrání Vaše osobní údaje

Kupující souhlasí se zpracováním svých osobních údajů a uděluje souhlas se shromažďováním a zpracováním svých osobních údajů Provozovatelem, a to za účelem dodání zboží a za účelem zasílání pravidelného informačního newsletteru pro zasílání novinek a obchodních sdělení. Souhlas se zpracováním osobních údajů Kupující uděluje dobrovolně a může jej kdykoli bezplatně odvolat písemnou formou na e-mail Provozovatele.

Na našem e-shopu DolomiteStore.cz je s Vašimi daty nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Vaše data jsou pro nás vysoce důvěrná, zpracováváme je pouze za účelem vyřízení objednávky a chráníme je před zneužitím. Nejsou poskytována žádným třetím subjektům, s výjimkou partnerů zajišťujících platební styk či dopravu v souvislosti s Vaší objednávkou (bankovní ústavy, dopravce).

Zobrazit menu
Ověřeno našimi zákazníky
„Klady: Obchod poskytne velmi přesné i dodatečné informace, aby bylo možné se rozhodnout např. o správné velikosti a podobně. Maximální ochota a přístup k zákazníkovi. V případě, že Vám zboží nevyhovuje, žádný problém s jeho vrácením. Kvalita zakoupeného zboží odpovídala popisu výrobku “
před 354 dny
„Expresny nakup,bezproblemove dorucenie na Slovensko. “
před 475 dny
„spokojená
Klady: U mě byla priorita zn. Dolomite
Slabiny: nevím“
před 511 dny
„Již jsem nakoupil jednou a vše bylo v pořádku a boty mi pěkně padly Určitě doporučuji
Klady: Boty mi padnou Jsou pohodlné “
před 627 dny
„doporučuji “
před 830 dny
  • Autorizovaný prodejce
  • Vrácení zboží do 30-ti dnů
  • Doprava zdarma od 2000 Kč
  • Dárek Za každý nákup
  • 100% originální zboží s garancí
Podporované platební metody

E-shopy na míru Bluesoft & Powered by Kentico

Přihlášení